Praktische informatie Ronde van Kralingen

Op zondag 3 juli 2016 wordt de illustere Ronde van Kralingen in ere hersteld. Aan de gevarieerde mix van sport en entertainment zullen veel mensen een hele gezellige, sportieve dag beleven. Hardlopen, wielrennen, attracties en artiesten, het staat allemaal op het programma.

Deze Ronde zal plaatsvinden in en om ons Lusthofkwartier. In de eerste plaats is het natuurlijk een leuke gelegenheid om met familie en buurtbewoners de benen te strekken, bijvoorbeeld tijdens de family run om 10.30 uur. Daarnaast heeft het evenement gevolgen voor u als bewoner. Meer informatie over de bereikbaarheid, het exacte parcours, het tijdschema (o.a. van de op- en afbouw), beschikbare aanrijroutes en andere handige informatie kunt u lezen in de bewonersbrief.

Het programma ziet er in vogelvlucht als volgt uit:

10:30 Family run
11:00 Stratenloop 5 km
12:00 Rabo jeugd Dikke Banden Races
13:00 Retro Ronde
13:45 Fixed Gear Crit
14:45 Kralingse Zondagsfietsers
16:00 Sportklasse/Amateurs
18:00 Optreden Shirma Rous

Om 10.30 starten tevens alle overige activiteiten langs het parcours, zoals de Excelsior Experience, Kralingen op Straat, Springpaleis, diverse Fietsspelen, gezellige horeca en een muziekpodium met doorlopend dans- en muziekoptredens onder andere door leerlingen van Studio 181 uit de Lambertusstraat. Ook worden rondom het parcours diverse activiteiten georganiseerd!