Kloppend hart van Kralingen

Het Lusthofkwartier vormt het kloppend hart van Kralingen. De wijk is uiterst geschikt voor jonge gezinnen die willen wonen in een betaalbaar, charmant 19e eeuws huis met tuin. Het is een levendige en gemengde wijk met studenten, senioren, starters, kunstenaars en academici. Het winkelaanbod is er bovendien erg goed met de middenstand in de Lusthofstraat. Daarnaast ligt de wijk op een steenworp afstand van de Kralingse Plas, een handvol autominuten van de A16 en is het stadscentrum goed bereikbaar met zowel fiets, tram als metro.

Kijk voor nieuws uit Kralingen op de website van weekblad De Ster, en voor gezinnen is de website van OudersNu interessant: met een agenda en plattegrond waar nuttige of leuke activiteiten zijn. Waar de Gebiedscommissie zich mee bezighoudt ziet u op deze agenda: klik op de data waar Kralingen-Crooswijk staat.

 

[ready_google_map id=’1′]
Het Lusthofkwartier in zowel Kralingen-West als Kralingen-Oost, en wordt begrensd door de Oostzeedijk Beneden, Willem Ruyslaan, Oudedijk en Voorschoterlaan.