Denk mee over inpassing gymzaal op woensdagavond 16 november

De gemeente Rotterdam werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe gymzaal op het schoolplein aan de Adamshofstraat 21. In september 2015 organiseerde de gemeente een eerste inloopavond over het plan in de pop-up van de bewonersvereniging. Die leverde input op waarmee ze aan de slag zijn gegaan. Inmiddels zijn er architecten uitgekozen voor het ontwerp van de gymzaal.

Reden genoeg om weer een informatieavond te organiseren. De architecten -Franz Ziegler (Ziegler Brandenhorst) en Teske van Royen (Artesk Van Royen Architecten)- willen u graag informeren over de stand van zaken en met u in gesprek gaan over specifieke inpassingsmogelijkheden voor de gymzaal.


U bent van harte welkom op 16 november a.s. in de pop-up woonkamer van de bewonersvereniging Lusthofkwartier, Lusthofstraat 59. Het programma start om 19.30 uur, inloop om 19.00 uur.


De gemeente Rotterdam stimuleert sporten en bewegen. Onder meer via het programma Lekker Fit! zet de gemeente zich samen met andere partijen in voor een gezond gewicht en voldoende beweging bij kinderen tot 14 jaar. Enkele basisscholen in Kralingen doen mee dit programma. Dat betekent dat de scholen meer bewegingsonderwijs geven tijdens en na de schooluren. Daarnaast wil de gemeente de sportmogelijkheden voor buurtbewoners in Kralingen-west vergroten.

Meer informatie: www.rotterdam.nl/gymzaalkralingen